Copyright © 2024 All rights reserved by Extra News - extranews.com.tr

Extra News

  1. Anasayfa
  2. »
  3. GÜNCEL
  4. »
  5. Meigder, Başkan Ali Boltaç’ı Ziyaret Etti

Meigder, Başkan Ali Boltaç’ı Ziyaret Etti

extranews extranews - - 2 dk okuma süresi
8 0

 

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti (MEİGDER) Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Boltaç, belediyenin mevcut çalışmaları ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti, hafta sonu Tarsus’ta yapılacak olan Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı öncesi Başkan Boltaç’ı ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR VE PROJELER MASAYA YATIRILDI

Başkan Ali Boltaç, belediye olarak Tarsus’ta gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında MEİGDER üyeleriyle konuştu. Tarihin, turizmin ve sanatın kenti Tarsus’un potansiyelini artıracak çalışmalardan bahsetti. Başkan Boltaç, “Tarsus’un kalkınması ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Bu süreçte basının desteği bizim için çok önemli.” dedi.

İNTERNET GAZETECİLİĞİNİN ÖNEMİ VURGULANDI

Cemiyet Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ise internet gazeteciliğinin günümüzdeki önemine değindi. Ziyaretin sonunda Başkan Boltaç basın mensuplarına teşekkür etti. Boltaç, “Sizlerin ziyaretleri ve desteği bizim için çok kıymetli. Halkımızı bilgilendirme noktasında basının önemi büyük.”  diye ifade etti.